Hubby's

Hubby's

Aankomst

GMC CCKW 352Posted by Erwin 2018-07-22 22:33:10
Na een vlotte verkoop van het MB project, kon al snel de koop doorgaan van het Deense project.
Enkele dagen voor men verjaardag, stond er een mooi cadeautje klaar op de oprit!

Het heeft me een volledige dag gekost om alle wisselstukken uit te laden die meegekomen waren met de truck.
Uiteindelijk alles gesorteerd, met als resultaat een fruitpalet onderstel, een fruitpalet carrosserie en 30+ velgen met banden.

De meeste banden zijn te oud of te versleten, maar er zijn toch nog een tiental goede exemplaren. Geen overbodige luxe voor een GMC rijdend te houden smiley.
Als mooie extra, is er ook nog een periodiek correcte olieton meegekomen, gemarkeerd met het "Esso" logo.Na een lange dag, kon alles uiteindelijk netjes, en vooral droog, worden opgeborgen.
Het ziet er naar uit dat ik niet automatisch naar een handel zal moeten stappen voor wisselstukken. Ik kan altijd eerst eens gaan kijken tussen mijn eigen stock! smileyOp het einde van de dag konden we de vrachtwagen klaarzetten voor verdere werken.

Hieronder kan je zien dat de radiator ontbreekt. Dit omdat er werk voorzien was op de waterpomp door de vorige eigenaar.
Een groot voordeel is dat er naast de originele radiator, ook een splinternieuwe pas gereviseerde (door een professioneel Deens bedrijf) radiator bij zit.
De logische volgende stappen zijn dus:
- waterpomp revisie
- 6V reconversie (momenteel omgebouwd naar 12V, maar alles zit erbij voor de reconversie)
- revisie van het remsysteem
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.